Arcusin Forstack stapelt de balen

LMB A. de Bruijn in Steenbergen presenteert de Arcusin Forstack, een machine die is gemaakt om grote hooi- en strobalen of pakken op stapels te zetten. De Forstack maakt stapels van 3 tot 5 balen hoog en werkt volautomatisch.

Het voordeel van de Arcusin Forstack ten opzichte van een loader, verreiker of voorlader is dat er niet dwars over het veld wordt gereden, waardoor er met veel hogere snelheid wordt gewerkt.

Met de Forstack kan op twee manier gewerkt worden. Bij de kopakker-methode worden, afhankelijk van de dikte van de baal, 3 tot 5 balen verzameld en naar de kopakker gereden. Daar wordt de stapel met een druk op de knop weg gezet. Bij de veld-methode worden 3 tot 5 balen gestapeld, waarbij als de stapel vol is direct automatisch gelost wordt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.