Fotoserie: Traktorenmuseum Pauenhof

advertentie

In Sonsbeck am Niederrhein huist sinds jaar en dag Traktorenmuseum Pauenhof. In tien hallen zijn er meer dan 300 trekkers en werktuigen te zien. LandbouwMechanisatie nam er een kijkje.

Gede 20Bischoff AS 15Güldner 60SMooi rijtje Lanz trekkersMB-Trac 1100Vevey trekkerKramer 414merk onbekendHanomag R27Hagedorn trekkerEen vroege GüldnerEen vooroorlogse EicherTweewielige trekkersPorsche superDeutz-Fahr maaidorser omgebouwd tot aardappelrooierIH Farmall FGMiag LD20Lanz getrokken maaidorserIH maaidorserKapstokken van landbouwmachineonderdelenZanker M1 trekker, voorloper van de Bautz trekkersKöla Rivale Brillant kleine balenpersMicromax trekkerHürlimann trekkerMBA trekkerDeutz rupstrekkerOok kon er tegen betaling gereden worden met een trekkerEen Kemper Ballenautomat
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.