Meer tankvolumes voor Kuhn Deltis 2

De gedragen Kuhn Deltis 2-veldspuit is vanaf oktober ook verkrijgbaar met een tankinhoud van om 1.130 liter of 1.620 liter.

De Deltis 1302 was de enige in Deltis-serie en heeft een tank van 1.300 liter. Nu komen de Deltis 1002 en 1502 erbij. Niet alleen de tank wordt groter (of kleiner), er is nu ook de PM 200-pistonpomp die 200 liter per minuut verpompt voor spuiten met hoge vloeistofstroom en/of sneller vullen. Daarmee is er nu de keuze voor een pompcapaciteit van 120, 170 of 200 liter per minuut. De 200-literpomp zou reeds beschikbaar zijn volgens Kuhn.

Voor de Deltis 2 is er de keuze uit spuitbomen van staal of aluminium met breedtes van 15 tot 24 meter. De Deltis is voorzien van een menger van 42 liter die je kunt opvouwen. Daardoor blijft de machine smal. Hiervoor wordt de menger uit flexibel kunststof vervaardigd. Volgens Kuhn is het materiaal bestendig tegen de meest agressieve middelen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.