Fendt jachtgeweer veilingsresultaat

Het Fendt jachtgeweer is vorige week voor 30.050,88 euro geveild.

In totaal werd er 106 keer geboden op het jachtgeweer. Opvallend is dat het hoogste bod van 10 juli tot 31 juli om half elf op 15.000 euro bleef steken. Op de laatste dag is het bedrag verdubbeld.

De opbrengst van de veiling gaat naar Netzwerk Lebensraum Feldflur, een Duitse netwerkorganisatie van 27 verenigingen die zich bezighouden met de jacht, natuurbehoud en de bio-energie-industrie. Het S 404 Fendt 1050 Vario-jachtgeweer heeft een kaliber van 9,3×62 en ontwerpkenmerken van de Fendt 1050 Vario-trekker.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.