Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Gehoorbeschermers met bluetooth

Gehoorbeschermers met bluetooth-connectiviteit – het Australische blad Farming Ahead testte twee modellen.

Gehoorbeschermers met bluetooth-connectiviteit – het Australische blad Farming Ahead testte twee modellen.

Je oren goed beschermd tegen het omgevingslawaai en je telefoon die de audio draadloos naar de speakertjes in de gehoorbeschermers streamt. Ideaal, vindt het blad Farming Ahead. Niet alleen als je met de kettingzaag in de weer bent, maar ook op trekkers zonder cabine. De auteurs testten twee exemplaren: de Stihl Dynamic en de Tactix bluetooth Earmuffs.

De gehoorbeschermers van Stihl zitten zonder twijfel beter in elkaar, oordelen de auteurs. Bovendien zitten ze prettiger, al zijn de meningen daarover niet unaniem. Maar feit is dat de goedkopere gehoorbeschermers van Tactix ook heel behoorlijk zijn en bovendien meer mogelijkheden bieden. Zo is een FM-radio ingebouwd en is er een push-to-listen-knop. Druk je die in dan komt het geluid van buiten helder binnen: handig als je met iemand wil praten, zonder dat je de gehoorbeschermers wil afzetten.

De gehoorbeschermers van Stihl kosten omgerekend 125 euro, die van Tactix 43 euro. Maar als je die van Stihl buiten Australië bestelt, ben je volgens de auteurs voor de helft van het geld klaar.

Gerelateerde artikelen