Gyrax Démet’air afschuifwagen zuigt

Gyrax, een Franse fabrikant van onder meer kiep- en afschuifwagens, komt met de Démet’air afschuifwagen die stro, onkruidzaden en gewasresten kan opzuigen met een werkbreedte van 2,5 meter. Dat meldt Web-agri.fr.

De zuiginstallatie die het stro verzamelt bestaat uit twee centrifugaalpompen die het stro opzuigen en vervolgens door een filter blazen. De wagen is voorzien van een dak zodat het iets kan worden geperst, waardoor er meer stro kan worden meegenomen.

Het benodigde vermogen voor de zuigwagen is 88 kW (120 pk) in geheven stand en 220 kW (300 pk) als de zuiginstallatie op de grond staat

Prijs

De jury van de Innov’Space 2019 die op 10 tot 13 september plaats vindt in Rennes, Frankrijk, heeft de Gyrax  Démet’air één ster toegekend.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.