Lozova Machinery komt met de Florin cultivator

Lozova Machinery uit Kharkov, Oekraïne, presenteerde op zijn velddag op 16 augustus een nieuwe cultivator.

De cultivator heeft een werkbreedte van 8 meter en is uitgerust met verende tanden. Optioneel kan de cultivator worden uitgerust met snij schijven aan de voorzijde en een snijrol om makkelijker te kunnen werken met gewasresten. De vermogensbehoefte van de cultivator bedraagt 146,9 kW (200 pk).

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.