Dot en Seedmaster tonen prototype autonome rijenzaaimachine

Dot en Seedmaster toonden op Canada’s Outdoor Farmshow in Woodstock, Ontario, een prototype van een zaaimachine die op de Dot robot kan worden gebouwd.

De zaaimachine  heeft twaalf rijen met een rijafstand van 762 mm. De zaaimachine kan geleverd met één zaadtank van 1.762 liter en twee tanks voor vloeistof van 1.609 liter. Een andere optie is twee zaadtanks van 1.762 liter en één tank voor vloeistof van 1.762 liter

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.