Väderstad NZ Extreme met werkbreedtes tot 14,25 meter

Het Zweedse Väderstad komt met de NZ Extreme triltand-eg. De machine is leverbaar in werkbreedtes van 12,50 en 14,25 meter.

De triltand-eg kan tot 10 cm diep werken en heeft zes rijen geharde stalen tanden van AgrillaCobra die 7,5 cm uit elkaar staan. Met het NZ ControlFunction-systeem kan de gebruiker de werkdiepte in de cabine aanpassen aan de grondomstandigheden. De triltand-eggen kunnen voor en achter voorzien worden van zogenoemde CrossBoard bladen. De machine bestaat uit vijf secties en is 3,5 meter breed in ingeklapte toestand.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.