Homburg presenteert nieuwe draincleaner

Homburg Holland presenteert volgende week op Agritechnica een vernieuwde Delta Draincleaner. De Delta komt in het programma tussen basismodel Junior en de professionele Hurricane.

Wat opvalt is de verandering in de kleurstelling. De Delta Draincleaner is niet langer oranje, maar krijgt een Homburg-rode kleur. De arm op de nieuwe cleaner kan links, rechts en recht naar achteren gepositioneerd worden.

Homburg heeft het aandrijfsysteem aangepakt. Daardoor wordt de haspel strakker opgerold en is de kans op slip verkleind. Alle functies, waaronder het in- en uitschuiven, opklappen van de drainagearm en het zwenken van de geleidingsarm, worden hydraulisch bediend. Er kan gekozen worden voor een twee- of vierwielaandrijving. De slang is maximaal 500 meter lang. De draincleaner heeft een totaalgewicht van 650 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.