Xerion model besturen via Bluetooth

Schaalmodellenmerk Siku introduceert een Claas Xerion 5000 Trac VC die via de Bluetooth van je telefoon te besturen is. Voor de besturing heb je de gratis SikuControl applicatie nodig.

De op afstand bestuurbare Xerion heeft vierwielaandrijving, vierwielbesturing en kan in hondegang rijden. De cabine kan omgekeerd worden. De trekker is voorzien van LED-verlichting en is voorbereid op de aankoppeling van werktuigen.

De Claas Xerion is te koop voor 265 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.