Bonnel komt met nieuwe bandenpakkers

Het Franse Bonnel komt met de Modulo 120 XXL bandenpakker voor trekkers met brede banden. Naarmate trekkerbanden breder worden en de spoorbreedte niet veel verandert, neemt het te verdichten gebied tussen de wielen af. Dat moet de Modulo opvangen.

De Modulo 120 XXL bandenpakker heeft een werkbreedte 1,2 meter is voorzien van twee wielen met 480/45 R17 banden in plaats van vier wielen met 10.0/75 R15 banden. Standaard is de bandenpakker voorzien van twee armen waarin een frontgewicht voor extra bodemdruk kan worden gehangen.

Naast de 1.20 versie komt Bonnel met de Modulo XXL  IF opklapbare bandenpakkers tot zes meter die in combinatie met een zaadtank met bandenpakker kan worden gebruikt of met de Modulo 120 XXL. De bandenpakker heeft vier wielen met de bandenmaat 10.0/75 R15 die buiten het spoor zijn gemonteerd. (Foto’s: Farm-connexion.com)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.