Landini onthult nieuwe trekker

Landini onthulde vandaag op de Fiera Agricole Verona de nieuwe 7-230 Robo-Six trekker met een nieuw design.

De trekker heeft een zescilinder stage V motor met een inhoud van 6,7 liter en een vermogen van 168,8 kW (230 pk). De trekker is in de Active en Dynamic uitvoering leverbaar. De Active versie heeft een CCLS hydraulieksysteem met een opbrengst van 123 liter per minuut en mechanisch aangestuurde ventielen. De Dynamic uitvoering heeft een CCLS hydraulieksysteem met een opbrengst van 123 liter per minuut (optioneel 163 liter per minuut) en maximaal 8 elektro-hydraulisch aangestuurde ventielen.

Foto: Facebook

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.