Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Podcast

Verwacht: Podcastserie In Productie

Vijf jaar na de introductie van de T220 werkt MTT Tractors-directeur Paul van Ham samen met vier ingenieurs aan een nieuwe hybride MultiToolTrac. In de podcastserie ‘In productie’ volgt redacteur Chris Vlaanderen de ontwikkeling van de MultiToolTrac op de voet.

In de eerste aflevering hoor je een gesprek met Paul van Ham. Waarom komt er een opvolger? Waarin verschilt deze versie van het vorige model? En wanneer moet de trekker af zijn? In de podcast vertelt hij alle technische details. Ook wordt er een bezoek gebracht aan de werkplaats waar de trekker gebouwd wordt. De eerste aflevering van ‘In productie’ verschijnt donderdag 30 januari op de website van LandbouwMechanisatie. De podcast is ook gratis te beluisteren via Soundcloud en Spotify.

Kleiner en lichter

“De T220 is een prachtig concept, alleen is de werktuigendrager groot en met 9,5 ton behoorlijk zwaar. De nieuwe versie wordt kleiner en zal 6,5 tot 7 ton wegen. Net als de T220 heeft deze trekker een verstelbare spoorbreedte, zodat je kunt werken op vaste rijpaden”, vertelt Van Ham. Bij het nieuwe model kun je geen werktuig meer tussen de voor- en achteras hangen. Maar doordat de cabine boven de motor, generator en accu komt, heb je vanaf de stoel toch een goed zicht op het werktuig.

Gerelateerde artikelen