Nieuwe Crossmax schijveneg van Knoche

Het Duitse Knoche komt met een nieuwe Crossmax schijveneg die verkrijgbaar is in werkbreedtes van 3, 4,5 en 6 meter.

Optioneel kan de Crossmax worden uitgerust met de Speedcutter messenrol van Knoche zelf. Er is ook een hydraulische werkdiepteregeling leverbaar en er kan gekozen worden uit tien verschillende rollen.

De catalogus prijs voor de 3 meter variant in standaarduitvoering is 8.978 euro. (Profi.de)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.