Lemken geeft zaaimachines update

Lemken heeft de Saphir mechanische zaaimachine en de Solitair pneumatische zaaimachine een update gegeven.

De vernieuwde Lemken Saphir 9 is uitgerust met de EcoDrill elektronische besturing die wordt bediend via de LET-40 terminal met touchscreen. De tank is opnieuw vormgegeven en de nieuwe kunststof deksel is gemakkelijker te sluiten. Optioneel kan de zaaimachine worden geleverd met een wijdere tank, zodat het vullen met bigbags makkelijker gaat.

Ook de Solitair 8+ en 9+ hebben een nieuwe vormgeving en een deksel van kunststof. Verder is de zaaimachine voorzien van een kalibratieknop waardoor de gebruiker niet naar de trekker hoeft voor een kalibratietest.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.