New Holland bouwt half miljoen trekkers in India

New Holland bouwde afgelopen maand zijn 500.000e trekker in India. Dat meldt tractorguru. In de Indiase trekkerfabriek worden al sinds 1998 trekkers gebouwd.

New Holland bereikte in 2008 de 100.000 trekkers. De 250.000-mijlpaal behaalde de fabrikant in 2015. Tegenwoordig rollen er trekkers met vermogens van 25, 7 kW (35 pk) tot 60 kW (90 pk) van de band. die voornamelijk voor de Aziatische markt worden geproduceerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.