Nieuwe Cambridge-rollen van Knoche

Het Duitse Knoche komt met een nieuwe reeks Cambridge-rollen met werkbreedtes van 2,5 m tot 12,2 m. De walsen hebben een diameter van 600 millimeter en zijn daarmee groter dan de voorgaande walsen die een diameter van 510 millimeter hebben.

Volgens Knoche heeft een grotere diameter voordelen op lichte en middelzware grond. Naast de reguliere Cambridge-rolring kunnen ook sterrollen en cross kill-rollen geleverd worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.