Holaras loofmaaier voor in de achterhef

Holaras komt met een nieuwe loofmaaier. De UM 300 H wordt in de driepuntshef van de trekker gehangen en kan doordoor ook met een lichtere trekker worden gebruikt.

De UM 300 F bestond al langer. De F in de type-aanduiding staat voor Front. Nu komt Holaras met de UM 300 H. De machine hangt als gezegd in de driepunt achter de trekker en heeft vier hydraulisch verstelbare wielen die bij ruggelteelt tussen de ruggen doorlopen. De wielen zorgen bovendien voor een betere gewichtsverdeling.

Optioneel is een automatische hoogteregeling mogelijk. De zijkanten van de loofmaaier zijn opklapbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie