De cabine als je tweede huis

Gordijntjes, lampjes en bloemen zorgen voor gezelligheid in de cabine. Belangrijk, want je brengt er heel wat uren in door. LandbouwMechanisatie maakte een rondje langs rijk uitgedoste trekkercabines.

Meer dan duizend uur per jaar achter het stuur. Het is voor veel akkerbouwers en loonwerkers de gewoonste zaak van de wereld. De trekker is een grote trots en chauffeurs zien hun onderkomen als tweede woning. En dus moet het op de werkplek, net als thuis, gezellig zijn.

Benieuwd naar de gordijnen, luchthoorns, lampjes en versieringen? Je ziet het in de nieuwste uitgave van vakblad LandbouwMechanisatie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie