Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

7R350 nieuw topmodel van John Deere 7R-serie

De 7R350 Gen2 is het nieuwe topmodel van John Deeres 7R-serie. Daarnaast krijgen de andere drie modellen uit de serie een update. 

De 7R350 Gen2 is het nieuwe topmodel van John Deeres 7R-serie. Daarnaast krijgen de andere drie modellen uit de serie een update.

De nieuwe 7R350 heeft een vermogen van 285 kW (388 pk) en weegt 11,4 ton. De trekker is standaard voorzien van een traploze transmissie. Net als de andere trekkers uit de 7R-serie heeft het topmodel een nieuwe cabine, een CommandPro joystick, een stoel met massagefunctie en een DAB+radio. Tegelijkertijd verhoogde John Deere het maximaal toegestaan gewicht met twee ton tot 18 ton. Ook kunnen nu grotere banden gemonteerd worden. Voor zijn dat de 650/60R34 en achter 900/60R42.

Stuursysteem

John Deere verbeterde het elektronische stuursysteem door een gyroscoop te monteren. Die moet koersafwijkingen detecteren om zo automatisch drift te compenseren tijdens het rijden over de weg. Middels het CommandCenter display kun je de stuureigenschappen instellen. Zo kun je de stuurgevoeligheid en de stuurwielweerstand instellen.

Langere garantie

Tegelijkertijd verdubbelde de fabrikant de lengte van de fabrieksgarantie tot twee jaar of 2.000 uur. Net zoals bij de trekkers uit de 8R en 9R serie het geval is.

Gerelateerde artikelen