De Factorij integreert compressor en luchtketel in trekkerbumper

De Factorij uit Biddinghuizen introduceert een trekkerbumper waarin een luchtcompressor en -ketel geïntegreerd zijn. Dit systeem kun je koppelen aan een PTG-drukwisselsysteem die op de trekker of kieper zit.

De Factorij ontwikkelde de bumper in samenwerking met Jochemsen Machines en Profile Car & Tyreservice Rinus Roon. De bumper is 222 cm breed, exclusief de breedtelichten. De compressor wordt hydraulisch aangedreven. Er is keuze uit twee verschillende compressors. De ene heeft heeft een capaciteit van 2.000 liter per minuut, de andere levert 4.000 liter per minuut. De compressor sluit je aan op de regelunit van het drukwisselsysteem. De trekkerbumper wordt als kit geleverd en is uitsluitend verkrijgbaar bij de Factorij.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reacties zijn gesloten.