Kantelende kistenwagen van Record

Het Belgische Record introduceert de RPLI kantelwagens. De wagen is ontwikkeld door de Franse dochteronderneming New Solagri en is bedoeld voor de oogst van wortelen en andere groenten die in kisten worden opgeslagen.

Met de kantelwagen kan vanaf de rooier direct in de kisten worden gelost. Dankzij het kantelmechanisme van de wagen wordt de valhoogte van de producten tijdens het overladen van de rooier beperkt en daarmee ook de schade aan het gewas. De kantelwagen staat op twee assen met lage druk banden en heeft een laadvermogen van 13 ton. De kantelwagen is verkrijgbaar in de lengtes van 7.400 mm, 9.300 mm en 9.800 mm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie