Valtra G serie in Farming Simulator 19

Voor de degene die niet kan wachten om de nieuwe Valtra G-serie uit te proberen, kan in Farming Simulator al rijden met de trekker.

De mod is sinds de introductie van de nieuwe Valtra G-serie op 28 augustus gratis te downloaden via de website van Farming Simulator. Alle vier modellen van de serie zitten in het spel en er kan ook worden gekozen tussen de Active en Versu uitvoering van de trekker. Net als de andere trekkers in Farming Simulator kunnen ook de banden en kleur worden aangepast.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie