Richard Western gaat USA Equipment afschuifwagens in licentie bouwen

Het Britse Richard Western en USA Equipment zijn overeengekomen dat Richard Western de afschuifwagens van het Nederlandse USA Equipment in licentie gaat bouwen.

Richard Western bouwt kiepwagens, mestwagens en meststrooiers in Het Engelse Framlingham. Het bedrijf zal de afschuifwagens via het eigen dealernetwerk in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken en Zweden onder eigen naam aan de man brengen. Het eerste model, de PR4024, heeft een inhoud van 40 kuub en staat op een tandemstel met een maximale laadcapaciteit van 24 ton. Verder staan er nog twee drieassers met een bakinhoud van 50 kuub en 60 kuub in de planning.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie