Lindner breidt Lindtrac LS serie naar beneden uit

Het Oostenrijkse Lindner breidt de Lindtrac trekkerserie naar beneden uit met de nieuwe Lindtrac 75 LS met een vermogen van 55,8 kW (76 pk).

De trekker is voorzien van een 3,6 liter viercilinder Perkins Synchro motor met turbo die voldoet aan de stage V norm. De ZF versnellingsbak heeft 16 versnellingen vooruit en 16 versnellingen achteruit en heeft een maximale snelheid van 40 km/h.

De aftakas heeft 4 toeren: 540/540E/1000/1000E. De Bosch hydrauliekpomp levert een maximale opbrengst van 55 liter per minuut. Het gewicht van de trekker bedraagt 5.800 kg. De 75 LS zou 57.950 euro exclusief BTW gaan kosten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie