Naast de T6000 en T7500 trekkerseries komt New Holland in juli dit jaar ook met nieuwe verreikers. Deze worden niet meer samen met Manitou gebouwd maar in eigen beheer.

New Holland kondigt aan dat de LM-A verreikers in juli dit jaar worden vervangen. Het gaat niet alleen om een verandering van het typenummer maar een geheel nieuw ontworpen machine door CNH zelf. De nieuwe verreikers worden dus niet meer op basis van Manitou gebouwd zoals de huidige LM-A serie. De motor zou niet achterop maar naast de cabine liggen. New Holland laat verder weten dat het 97 procent van haar trekkergamma wil vernieuwen tussen 2006 en 2008. De T7000 en T6000 trekkers zijn daar de meest recente voorbeelden van. In de pijplijn zitten nog de verbeterde TVT versie; T7500 en in elk geval vervangende typeaanduidingen van de overige series zoals de TND trekkers. Eerder zijn ook cvt trekkers in het lichtere vermogensegment aangekondigd.

Logo
Om de hele vernieuwingsronde die door de milieu emissie eisen werd ingezet vorm te geven, is ook het logo een tikkie gewijzigd door er meer geel in te verwerken. De fabrikant wil dat haar klanten ervan doordrongen zijn dat de gele oogstmachines en blauwe trekkers van hetzelfde merk zijn. Daarom zit er ook wat geel op de kap van de trekkers en blauw op de oogstmachines. Even speelde New Holland zelfs met de gedachte om alles een kleur te maken. Blauwe combines of gele trekkers dus. Het merk heeft er wijselijk toch maar vanaf gezien.