New Holland introduceert in de Verenigde Staten een nieuwe Boomer 8N met 37,5 kW (50 pk). De rood grijze trekker is afgeleid van de oude Ford 8N-trekker, die tussen 1939 en 1941 werd gebouwd. De nieuwe versie is echter voorzien van moderne snufjes. Zo heeft de trekker een elektrische inschakeling van de aftakas en is de neus voorzien van led-koplampen. Verder heeft de Boomer 8N een digitaal dashboard. De viercilindermotor is gekoppelt aan een CVT transmissie welke werkt op een rijpedaal. Dat is dezelfde CVT die ook in de Boomer 3045 ligt, die New Holland tijdens Agrovak liet zien. Om het retrodesign van de 8N helemaal af te maken keert zelfs de vertrouwde pan-zitting terug. Al is de nieuwe versie voor een goed comfort wel met kunststof bekleed.

Met de trekker mikt New Holland vooral op de hobby-boeren in de Verenigde Staten die een gemiddeld inkomen van meer dan 100.000 dollar hebben.

De Boomer 8N werd vormgegeven door Alfa Romeo’s Centro Stile. Dit vormgevingsteam ontwierp ook de retro Fiat die New Holland tijdens de Italiaanse Eima toonde ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Fiat-trekkers.