Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

De Duitse machinefabrikant Amazone strooit met haar ZA-M Ultra kunstmeststrooiers een werbreedte van 52 meter. De strooiers hebben een geïntegreerd kantstrooisysteem.

  • 15-52 meter strooibreedte
  • Traploos instelbare werkbreedte
  • 3.000-4.200 liter kuipinhoud

De ZA-M Ultra strooiers van Amazone zeen voorzien van Omnia-Set strooischijven met een werkbreedte van 15-24 meter of 24-52 meter. Deze werkbreedte is traploos instelbaar tussen deze waarden. De strooier is voorzien van een kantstrooiinrichting.

Gifregeling
De strooier is voorzien van Control-paket, een eenvoudig regelsysteem voor de gift afhankelijk van de rijsnelheid. Daarnaast kun je de strooier uitrusten als ZA-M Ultra Profi Hydro, met een volledig elektronisch geregelde besturing eventueel uitgerust als weegstrooier.

Getrokken
Amazone levert ook op de ZG-B getrokken kunstmeststrooiers de 52 meter strooibreedte. De inhoud van deze strooiers is 5.500 en 8.200 liter. Op deze strooiers is een hydraulische aandrijving van de strooischijven mogelijk.

Niet altijd 52 meter
Amazone geeft aan dat de maximale strooibreedte van 52 meter zonder grote afwijkingen in het strooibeeld alleen met gunstige weersomstandigheden gehaald kan worden. Het breder kunnen strooien maakt het volgens de fabrikant wel mogelijk om op kleinere werkbreedtes een nauwkeurige verdeling te krijgen.

Gerelateerde artikelen