Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

De IsoMatch Tellus van Kverneland heeft een in tweeën gedeeld beeldscherm met een diagonaal van 31 cm, waarop je bijvoorbeeld het Isobus-scherm voor de trekker en het werktuig boven elkaar kunt zetten.

  • Groot 31 cm aanraakscherm
  • Mogelijkheid van twee schermen op één scherm
  • Veel opties mogelijk zoals internet

IsoMatch is de nieuwe universele naam voor alle Isobus apparaten van de fabrikant. Kverneland Mechatronics is nog bezig met aanvullende opties, zoals een GPS-ontvanger of systemen voor diagnose op afstand.
Groot
De IsoMatch Tellus heeft een groot aanraak beeldscherm van 31 cm diagonaal. Een ronde staaf op de geborsteld aluminium behuizing geeft je hand steun tijdens het bedienen. De menu’s zijn volgens de fabrikant zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te leren, doordat het gehele jaar door dezelfde computer kunt gebruiken en de bediening steeds dezelfde is. De IsoMatch Tellus is geschikt voor alle Isobus besturingen welke aan ISO 11783 voldoen.
Twee of één
Omdat de terminal twee beeldschermen boven elkaar heeft, is een extra scherm overbodig. Het scherm is overigen ook 90 graden te draaien en als één groot scherm en te gebruiken als camerabeeldscherm voor maximaal vier camera’s.
Opties
De IsoMatch Tellus kan in combinatie met een gps ontvanger registreren welke werkzaamheden zijn uitgevoerd op exact welke plaats op welk perceel en door wie. Ook is hij geschikt als een sectiecontrole op een veldspuit of zaaimachine.
De fabrikant laat weten dat in de toekomst een hele serie verdere opties beschikbaar is, zoals een geïntegreerde parallel-rijsysteem. Internet kan worden gebruikt voor diagnose op afstand, het downloaden van software en het wagenparkbeheer, maar ook om bijvoorbeeld een pizza te bestellen of bankzaken te regelen, gewoon vanaf het land.

Gerelateerde artikelen