Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

De kleur siert de motorkap, het cabinedak en de spatborden.

  • Gelimiteerde oplage Blue Power model: 50 stuks
  • Maserati Blue lak
  • Voorzien van twee luchthoorns

Luchthoorns
Verder zijn ook de grille en de bescherming rondom de uitlaat zilvergrijs metallic gespoten. Maar daar blijft het niet bij. Speciale Blue Power stickers sieren het cabinedak, er zijn speciale stickers op de motorkap te vinden en er staan twee luchthoorns op het dak van de trekker.

Bluetooth radio
Net als alle Autocommand modellen is ook deze 167 kW (225 pk) sterke 7070 voorzien van de continu variabele transmissie, de Sidewinder armleuning, het Intelliview III touchscreen, een radio met bluetooth voor handsfree telefoon en een geveerde vooras en cabine.

Niet duurder
‘Vanuit de markt is nogal eens vraag naar een dergelijke imagebuilder’, weet Chris Voets, marketing manager van New Holland. New Holland maakt maar 50 van deze Blue Power modellen. Daarvan zijn er 25 voor Nederlandse klanten beschikbaar. De trekkers zijn tot half januari 2010 te bestellen en zouden niet duurder zijn dan een standaard T7070 AutoCommand.

Agribex en Landbouwbeurs Leeuwarden

Wie de trekker wil zien, kan terecht op de Agribex in Brussel of op de Landbouwwerktuigenbeurs in Leeuwarden. Beide beurzen vinden in december plaats.

Gerelateerde artikelen