Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Naast de Steketee Maxisprint bouwt Steketee nu ook de SuperSprint. Qua bouw is deze zaaibedbereider ongeveer gelijk, verbeterd is het bedieningsgemak en een moderne styling. 
De SuperSprint heeft aan de voorzijde een in hoogte verstelbare rol van een diameter van 50 cm. Daarachter zit het eerste egalisatiebord, ook verstelbaar. Het tandenveld hierachter met 5 of 4 rijen tanden is hydraulisch in hoogte verstelbaar. Hierachter zit het tweede hydraulisch verstelbare egalisatiebord. De twee rollen die hierachter zitten zijn centraal in hoek te wijzigen. Standaard zijn al deze opties hydraulisch te verstellen door een cilinder die bediend wordt door het stuurventiel van de trekker.
Touchscreen
Optioneel is alles te bedienen vanaf een touchscreen. Hierop is de hoogte afleesbaar van alle onderdelen. Met de buttons kun je de diepte tot 15 cm nauwkeurig instellen en tijdens het werken op de centimeter aanpassen. Mede zit hier een geheugenstand op om terug te keren naar de originele instelling. De uitvoeringen in breedte beginnen bij 3 meter tot en met 9 meter. Diverse opties zoals beitels, transportstel en de Terracompactor (hydraulische aandrukrol tussen de wielen) behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Een 3 meter versie weegt 1.350 kg.