Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Recentelijk zijn er op internet verschillende foto’s opgedoken van een nieuwe Case IH kniktrekker. De nieuwe neus, die veel weg heeft van de Magnum serie, is het meest opvallend. Inmiddels wordt ook aan een New Holland versie gewerkt, zo blijkt.
Het grootste nieuws is, volgens bronnen op het internet, de nieuwe motor. De nieuwe serie zou een Iveco motor krijgen in plaats van de huidige Cummins. Dit is nodig om aan de nieuwe emissie eisen te kunnen voldoen. De nieuwe serie zit dan in een pk klasse van 600 tot 700 pk. Om dit vermogen aan te kunnen zullen de transmissie en assen moeten worden aangepast. Ook opvallend zijn de uitlaat en luchtfilter, die nu naar links zijn verhuisd. Waarschijnlijk voor beter zicht vanuit de cabine.
New Holland kniktrekker
Ook wordt er al gewerkt aan een New Holland versie van de kniktrekker, zo is te zien op een foto vanaf het internet. Het neusje van de New Holland versie lijkt in stijl te zijn met de kleinere wieltrekkers. Wanneer de nieuwe trekkerserie op de markt komt is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen