Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Vormec en Agritech gaan samen in één onderneming die verder gaat als Agritech. Zo ontstaat weer een onderneming met een uitgebreid aanbod. De bedrijven huisden al in hetzelfde pand.

Zowel Vormec als Agritech zijn onderdeel van de Mechan Groep. Bij Vormec is recentelijk veel veranderd. Het importeurschap van Landini en McCormick ging over naar Louis Nagel, voormalig importeur van John Deere. Het agentschap van Iseki ging naar het Belgische Van Der Haeghe. Die firma opent nu een vestiging in Nederland voor de distributie van de Iseki’s in ons land. Vormec haalde op zijn beurt de verreikers van Dieci binnen en vulde het gamma tevens aan met maal- monsterapparatuur voor de graanteelt en werktuigen voor de groenteteelt. CCM molens, heftrucks, voorladers en enkele andere fabricaten voor de akkerbouw en groenteteelt had Vormec al in het pakket.

Agritech importeerde Valtra aanvankelijk voor de Benelux. Het importeurschap voor België en Luxemburg is echter bij Mechan Groep dochter Matera in België ondergebracht. Belgen doen liever zaken met Belgen, zo ervoer Agritech.

Gerelateerde artikelen