Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe 7R modellen John Deere

John Deere introduceert vijf nieuwe 7R modellen met 157 tot 217 kw (210-290 pk). De machines hebben een nieuwe motor die voldoet aan de tier 4 emissienorm en de e23-transmissie. De nieuwe 7R trekkers hebben meer vermogen en bieden volgens de fabrikant meer comfort. De trekkers zijn in 2014 leverbaar.

John Deere introduceert vijf nieuwe 7R modellen met 157 tot 217 kw (210-290 pk). De machines hebben een nieuwe motor die voldoet aan de Stage 3b-emissienorm en de e23-transmissie. De nieuwe 7R trekkers hebben meer vermogen en bieden volgens de fabrikant meer comfort. De trekkers zijn in 2014 leverbaar.

De nieuwe trekkers leveren 7,5 tot 15 meer kw (10 tot 20 pk) en meer koppel dan de vorige modellen. Het hoge druk common-rail brandstofsysteem moet het rendement van de brandstof verbeteren en de uitstoot verminderen.

Drie transmissies

Er zijn drie transmissies leverbaar. De standaardbak is de nieuwe e23 power lift transmissie. Verder is de CommandQuad Eco leverbaar en de derde is de CVT (Continu variabele transmissie). Laatstgenoemde transmissie moet voor het gevoel zo goed als traploos schakelen.

Alle 7R trekkers hebben een CommandView III cabine. Die moet stiller zijn dankzij een gelamineerde, geluidsdempende voorruit. Optioneel zijn de koelkast in de cabine en ledverlichting. Dat zou 40 procent meer verlichting geven in vergelijking met gangbare lampen.