Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

LandbouwMechanisatie en PTC+ zoeken het beste LMB

LandbouwMechanisatie en PTC+ gaan dit najaar op zoek naar het beste landbouw­mechanisatiebedrijf van Nederland. Elk mechanisatiebedrijf kan zich hiervoor vanaf nu aanmelden.

De verkiezing van het Beste Landbouw­mechanisatiebedrijf van Nederland is een initia­tief van vakblad LandbouwMechanisatie en trainingcentrum PTC+ uit Ede. De prijs moet volgens de initiatiefnemers bijdragen aan een nog hogere kwaliteit van de mechanisatiebedrijven en de landbouwmachines in Nederland. Immers, landbouwmechanisatiebedrijven die de wensen van hun klanten goed behartigen, leveren uiteindelijk ook betere producten, service en andere diensten. Dat is goed voor de boeren en loonwerkers, de klanten van de mechanisatiebedrijven en uiteindelijk ook voor de kwaliteit van het Nederlandse machinepark. Ook de veiligheid en het imago van de Nederlandse landbouw profiteren hiervan.

Elk landbouwmechanisatiebedrijf in Nederland kan zich inschrijven voor de verkiezing van het Beste Landbouwmechanisatiebedrijf van Nederland 2014. Dat kan nog tot 26 oktober van dit jaar via de website die speciaal voor deze verkiezing in het leven is geroepen: www.bestelmb.nl.

Iedere inzender krijgt na aanmelding een enquêteformulier dat hij of zij moet invullen. De vragen gaan over de wensen van de klanten van mechanisatiebedrijven en over de manier waarop de bedrijven aan die wensen kunnen voldoen. Uit alle inzenders selecteert een onafhankelijke jury tien halve finalisten. Die moeten zichzelf en het bedrijf dat ze vertegenwoordigen kort presenteren aan de vakjury tijdens een zogeheten pitch. Na die bijeenkomst kiest de jury drie finalisten. Die bedrijven worden tijdens een bezoek aan de hand van een checklist gekeurd. Daaruit komt de winnaar tevoorschijn. Die wordt uiteindelijk tijdens de afsluitende, feestelijke bijeenkomst op 11 april 2014 in Ede bekroond met de Award voor het Beste Landbouwmechanisatiebedrijf.

Gerelateerde artikelen