Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

20.000 uren voor Deutz Agrotron van Slingerland

Loonbedrijf A. Slingerland in Vlist heeft met twee Deutz Agrotron 120 trekkers, aangeschaft in 1998, 40.000 draaiuren gehaald. Het loonbedrijf houdt zich met name bezig met werkzaamheden in de veehouderij.

Loonbedrijf A. Slingerland in Vlist heeft met twee Deutz Agrotron 120 trekkers, aangeschaft in 1998, een mijlpaal van 40.000 draaiuren gehaald. Het loonbedrijf houdt zich met name bezig met werkzaamheden in de veehouderij.

Bemesten, sleepslangen, silage met opraapsnijwagen, persen met ronde balenpers. Zo maar een greep uit de activiteiten van Ad, Anthonie en Ardy. Zij staan aan het roer van het loonbedrijf. Johan Dijkstra, marketingmanager bij Same Deutz-Fahr Benelux: “Het komt wel vaker voor dat een trekker 20.000 draaiuren haalt, maar dat is dan meestal bij een tweede gebruiker.” Daarbij komt dat Slingerland twee trekkers heeft met 20.000 draaiuren. “Ze hebben de trekkers tegelijk aangeschaft en er vermoedelijk dezelfde werkzaamheden mee verricht. Of ze hebben bewust met beide trekkers naar de 20.000 uren toegewerkt, dat weet ik niet.”

Het drietal werd door hun Deutz-Fahr dealer Boer in Vlist gefeliciteerd met het behalen van de mijlpaal en ontvingen een officiële oorkonde.