Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Politieagent steelt drie trekkers

Hij is pas afgestudeerd aan de politie academie, werkzaam als politieagent in het Amerikaanse Winston-Salem en wordt nu beschuldigd van het stelen van drie trekkers in het nabijgelegen Stokes County, North Carolina. Matthew Jordan Riggan heeft het niet slim aangepakt. Zijn buit heeft een waarde van 70.000 pond, zo’n 93.000 euro.

Riggan viel door de mand toen hij een vervoersbedrijf vroeg de trekkers naar zijn huis te brengen. Het bedrijf kreeg argwaan toen een medewerker er achter kwam dat één van de trekkers niet startte en Riggan met een namaaksleutel op de proppen kwam.

“Riggan heeft alles bekend”, vertelde de politiechef Nichols van Stokes County. “We zijn naar zijn huis gegaan en vonden een trekker onder de carport. De tweede trekker stond achter zijn huis. De derde trekker stond in een schuur bij de boerderij van de opa van Riggan.” De politie maakt bekend dat het om twee Massey Fergusons en één New Holland zou gaan.

Terwijl Nichols en zijn collega’s zich bezighouden met de gestolen trekkers komt de werkgever van Riggan, de politie van Winstem-Salem, poolshoogte nemen. “Zij hebben zijn werkspullen in beslag genomen en voorlopig onbetaald verlof gegeven”, vertelt Nichols.

Gerelateerde artikelen