Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe 6M- en 6R-trekkers van John Deere

Trekkerfabrikant John Deere heeft in Pamhagen in Oostenrijk de vernieuwde 6M- en 6R-modellen gepresenteerd. Ten opzichte van de vorige modellen zijn de wijzigingen beperkt.

Voortaan voldoen de trekkers uit serie aan de Stage 4-emissie-eis met behulp van onder meer SCR-technologie. En dat betekent dat John Deere-gebruikers ook op de kleinere modellen voortaan AdBlue moeten tanken. Tegelijkertijd zijn de motoren wat krachtiger dan die van hun voorgangers.

De 6R is de meest luxe variant. Deze trekker is onder meer verkrijgbaar met een traploze versnellingsbak. De 6M-trekker is wat soberder. De transmissiemogelijkheden zijn wat minder uitgebreid en de 6M heeft nog dezelfde cabine met zes stijlen van de 6020 en 6030-serie.

Voorlader

John Deere kan alle modellen uit de 6M- en 6R-serie uitrusten met een voorlader uit de nieuwe R-serie. Deze laders kenmerken zich door een hoger draagvermogen een eenvoudiger aan- en afkoppelen.  Klanten kunnen kiezen voor geen parallelgeleiding, mechanische parallelgeleiding of hydraulische parallelgeleiding.