Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Agritechnica 2015: De Chinezen komen echt – Arbos Lovol, Zoomlion

In 2013 bleek al dat Chinese machinebouwers graag de Europese markt op wilden. Chery Heavy Industries was een van die fabrikanten. Dat bedrijf is in augustus dit jaar overgenomen door Zoomlion, een andere Chinese machinegigant. Net als Arbos Lovol toont het zijn trekkers en machines tijdens deze aflevering van Agritechnica.

In 2013 bleek al dat Chinese machinebouwers graag de Europese markt op wilden. Chery Heavy Industries was een van die fabrikanten. Dat bedrijf is in oktober vorig jaar overgenomen door Zoomlion, een andere Chinese machinegigant. Net als Arbos Lovol toont het zijn trekkers en machines tijdens deze aflevering van Agritechnica.

Zoomlion komt met een hele range aan landbouwmachines naar Agritechnica. Van grote landbouwtrekkers – die wel erg veel weg hebben van Deutz-Fahrs – tot maaidorsers. Kleine maaidorsers weliswaar, maar ze zijn er wel.

20151107_at_zoomlion

Daarnaast toont Foton Lovol drie Arbos trekker series. De Chinese fabrikant nam niet alleen MaterMac over, de Italiaanse fabrikant van zaaimachines, maar kocht ook een fameuze Italiaanse merknaam: Arbos. Deze naam prijkte in het verleden op maaidorsers en trekkers in het Zuid-Europese land.

Gerelateerde artikelen