Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Field Seal Toolbox: een gereedschapskist, maar dan groter

Het Amerikaanse Ag Storm heeft een weliswaar niet een erg mooie, maar wel erg handige en ruime gereedschapskist gemaakt voor trekkers en andere landbouwmachines. De Field Seal Toolbox is waterdicht en hermetisch afsluitbaar.

Dat beschermt het kostbare gereedschap tegen alle weersinvloeden en stof. De deur  van de metalen kist is namelijk voorzien van een dubbele afdichting.

Haken en klemmen

In de kast zijn magnetische laden te vinden die groot genoeg zijn om ook accugereedschap in op te bergen. Aan de deur zijn haken en klemmen te vinden waarin handgereedschap zoals moersleutels, zijn te bevestigen. Dopsleutels en hun doppen worden middels een aparte deur tegen hun houder geklemd, zodat ze niet door de kast slingeren.

Twee maten

Er zijn twee maten en Ag Storm levert bevestigingsframes voor zowel trekkers als maaidorsers. Het maaidorserframe draait de gereedschapskast weg van de machine, zodat het gereedschap beter toegankelijk is.

Prijs

Je moet wel diep in de buidel tasten voor een overzichtelijke zwarte of groene gereedschapkast. De prijs voor de maaidorserkast bedraagt 1.399 dollar. Daar komt nog 525 dollar voor het bevestigingsframe bij. Voor een volledige trekkerkast betaal je 1.474 dollar.  Vooralsnog is er geen Europese leverancier.

AgStorm-Fieldseal-20170126

Gerelateerde artikelen