Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

LandbouwMechanisatie Zomertour dag 1: 93 kilometer afgelegd

Dag 1 van de LandbouwMechanisatie Zomertour zit er op. Jasper Lentz en Chris Vlaanderen vertrokken om kwart voor tien vanaf Fendt-dealer De Muynck in het Belgische Tielt.

Dag 1 van de LandbouwMechanisatie Zomertour zit er op. Jasper Lentz en Chris Vlaanderen vertrokken om kwart voor tien vanaf Fendt-dealer De Muynck in het Belgische Tielt. Bij De Muynck monteerden Jasper en Chris voor het weekend al de daktent op een de Lemken cultivator die in de hef van de Fendt 1050 Vario hangt. De tent biedt voldoende slaapruimte voor de twee LandbouwMechanisatie redacteuren de komende nachten. Na een goed ontbijt ging het tweetal richting Roeselare waar het ook landbouwschool PCLT aandeed. Daarna vertrok de Fendt naar landbouwmachinefabrikant AVR in dezelfde plaats, om er rond half zes in de middag te vertrekken en richting de kust te rijden. Daar, de buurt van De Haan, in Vlissegem om precies te zijn vonden ze een slaapplaats bij akkerbouwer Depoorter. Maar voordat ze van een welverdiende nachtrust konden genieten, maakten Jasper en Chris een live-uitzending op Facebook. In totaal reed de trekker tijdens de eerste dag van de LandbouwMechanisatie Zomertour 4 uur en 17 minuten. In die tijd legde de Fendt 1050 Vario 93 kilometer af.
De route die de Fendt 1050 Vario, Chris en Jasper op dag 1 van de LandbouwMechanisatie Zomertour aflegde.

Wil je de LandbouwMechanisatie Zomertour live volgen? Ga dan naar onze Zomertour pagina op deze website, via de Facebookpagina van LandbouwMechanisatie en via Twitter. Volg deze pagina’s en je bent altijd op de hoogte van de laatste verrichtingen van het tweetal. En je kunt hen natuurlijk ook zelf een berichtje sturen. Want misschien heb je wel een mooie verzameling old-timers of een speciale machine in de schuur staan, die je wilt laten zien. En natuurlijk is ook een slaapplaats of iets te eten altijd welkom. In het zomernummer van LandbouwMechanisatie, dat op 30 juni verschijnt, is meer te lezen over de belevenissen van Jasper en Chris. Vanaf die datum kun je de Zomertour herbeleven met de video’s die onderweg gemaakt worden.

Gerelateerde artikelen