Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe Solis 90 Nova NX

De Indiase fabrikant Sonalika komt met een nieuwe Solis 90 Nova NX op de markt. De trekker heeft een motorvermogen van 66kW (90pk). De 4,1 liter 4-cilinder motor voldoet aan stage 4 final.

Om aan de emissie-eisen te voldoen is de trekker voorzien van scr-techniek. Er moet dus adblue getankt worden. De trekker is voorzien van een 12V/12A gesynchroniseerde versnellingsbak. Optioneel is 24 versnellingen voor- en achteruit leverbaar. De trekker heeft led dagrijverlichting. De categorie 2 hefinrichting tilt maximaal 3.000 kilogram. De hydrauliekpomp levert maximaal 45 liter per minuut over twee dubbelwerkende ventielen. Drie is optie.  Standaard is de trekker voorzien van 540/540E aftakas, 540/1000 is optie. De trekker weegt 4.040 kilogram. De brutoprijs is niet bekend, maar de richtprijs zal rond de 33.000 euro liggen volgens de importeur. De trekker is dan voorzien van vierwielaandrijving, cabine en drie jaar garantie.

Importeur

Solis Nederland in Schipluiden (ZH) is importeur voor Solis trekkers in Nederland. In de twee jaar dat het bedrijf de trekkers importeert heeft het al meer dan 100 nieuwe trekkers verkocht in Nederland.

Gerelateerde artikelen