Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Grondbewerking

Agritechnica 2017: Kongskilde-werktuigen in New Holland kleuren

Voor het eerst in de geschiedenis laat New Holland op Agritechnica een aantal Kongskilde-machines onder eigen merknaam zien. Het gaat om twee schijvenmaaiers met kneuzer, een ploeg en een frees.

Voor het eerst in de geschiedenis laat New Holland op Agritechnica een aantal Kongskilde-machines onder eigen merknaam zien. Het gaat om twee schijvenmaaiers met kneuzer, een ploeg en een frees.

New Holland komt met de DiscCutter F 320P frontmaaier en de DiscCutter 320p achtermaaier. Beide schijvenmaaiers zijn voorzien van een kneuzer en hydraulische ophanging. De machines zijn geel en sluiten daarmee aan op de hooi- en voederlijn, waartoe ook de balenpersen en hakselaars behoren.

Ploeg

New Holland zal door de overname van Kongskilde ook grondbewerkingsmachines gaan verkopen. De belangrijkste daarin is de zes scharige PXV-ploeg. New Holland neemt ook de RVM-frees mee naar Hannover

Verkrijgbaar in 2018

Begin dit jaar werd de overname van Kongskilde afgerond. New Holland gaat de Kongskilde-machines nu geleidelijk toevoegen aan hun eigen productgamma. De eerste selectie is te zien op Agritechnica. In de lente van 2018 moeten de machines verkrijgbaar zijn. De machines van Kongskilde blijven ook leverbaar via het eigen dealernetwerk.

 

Gerelateerde artikelen