Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Agritechnica 2017: nieuwe trekkers van Zetor

Machinefabrikant Zetor toont op Agritechnica een nieuwe serie met trekkers. De nieuwe Hortus-serie bestaat uit de CL 65 met mechanische omkeerschakeling en de HS 65 met een hydraulische omkeerschakeling.

Machinefabrikant Zetor toont op Agritechnica een nieuwe serie met trekkers. De nieuwe Hortus-serie bestaat uit de CL 65 met mechanische omkeerschakeling en de HS 65 met een hydraulische omkeerschakeling.

Onder de motorkap ligt een 4-cilinder Deutz-motor met een vermogen van 50 kW (67 pk). De trekkers zijn voorzien van een 70 liter grote brandstoftank. Zowel de CL 65 als de HS 65 hebben een transmissie met drie groepen en vier versnellingen. Het verschil tussen de CL 65 en HS 65 zit in de omkeerschakeling. De CL 65 heeft een mechanische omkeerschakeling, de HS 65 een hydraulische. De maximum rijsnelheid is 32,5 km/h.

De achterhef heeft een hefvermogen van 1.937 kg. De hydrauliekpomp heeft een opbrengst van 39,1 liter per minuut. Standaard is de Hortus voorzien van twee hydraulische aansluitingen aan de achterkant. De trekkers wegen ieder 2.520 kg.