Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

John Deere in Farming Simulator 19

In de nieuwe editie van het spel Farming Simulator zijn standaard ook John Deere trekkers te gebruiken. Voorheen was dat alleen mogelijk met zogenoemde mods.Dat blijkt uit een video die de maker van het spel, Focus Home Interactive, op internet heeft gezet. Het merk stond al langer op het verlanglijstje van de Farming Simulator fans. Naast John Deeres kunnen de spelers van het spel ook kiezen uit machines van Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Deutz-Fahr en Krone, om er maar een paar te noemen.

Katoen

Daarnaast zijn er nieuwe boerderijen en omgevingen toegevoegd. Zowel Amerikaanse als Europese. Ook kun je in het spel nieuwe gewassen telen zoals katoen. Daar zijn natuurlijk ook nieuwe machines voor toegevoegd. En naast koeien zijn er nu ook paarden in het spel te vinden. Al eerder werd duidelijk dat ook de nieuwe Agco Ideal maaidorser in Farming Simulator is te vinden.

Herfst

Er is nog geen exacte verschijningsdatum van Farming Simulator 19 bekend. Het spel staat echter op de planning voor de herfst van dit jaar. Het verschijnt in versies voor Playstation 4, Xbox One en de pc.https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=b4yCXT4m0Ec

Gerelateerde artikelen