Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Beurs

Interpom volledig uitverkocht

Vier maanden voor de opening is aardappel- en groentenvakbeurs Interpom Primeurs al volledig volgeboekt. De beurs die van 25 tot en met 27 november in Kortrijk wordt gehouden en ook populair is bij Nederlandse telers, telt dit jaar 315 exposanten.

Vier maanden voor de opening is aardappel- en groentenvakbeurs Interpom Primeurs al volledig volgeboekt. De beurs die van 25 tot en met 27 november in Kortrijk wordt gehouden en ook populair is bij Nederlandse telers, telt dit jaar 315 exposanten.

Ten opzichte van twee jaar geleden telt de tweejaarlijkse beurs dit jaar nog 500 vierkante meter extra standruimte. In 2016 kwamen er net geen 20.000 bezoekers naar Kortrijk, een groei van 2 procent ten opzichte van de editie van 2014. Het beursbezoek kwam in 2016 uit 49 landen. De beursorganisatie verwacht dit jaar opnieuw de bezoekersaantallen te overtreffen.

Machinebedrijven

Op Interpom zijn alle grote machinebedrijven present die actief zijn in de aardappelmechanisatiesector. Daarnaast hebben tal van verwerkers en kwekers standruimte gehuurd. Het International Potato Center (CIP) geeft op de beurs het startschot voor de campagne Can you imagine a world without potatoes, een internationale campagne die de mondiale bewustwording van het belang van de aardappel wil versterken.

Gerelateerde artikelen