Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

TL43.80HF nieuw topmodel verreiker van Bobcat

De nieuwe Bobcat TL43.80HF heeft een maximaal hefvermogen van 4,3 ton en een maximale hefhoogte van bijna 8 meter. Daarmee is de verreiker het topmodel van de machinefabraikant.

De nieuwe Bobcat TL43.80HF heeft een maximaal hefvermogen van 4,3 ton en een maximale hefhoogte van bijna 8 meter. Daarmee is de verreiker het topmodel van de machinefabrikant.

De machine heeft een lichtgoedbak met een inhoud van 3.500 liter, een hefhoek met Z-balk van 152° en een opbreekkracht van 7.000 kg. Het moet bijvoorbeeld het laden van graan op vrachtwagens 40 procent sneller maken.

Lage toerentallen

De machine is voorzien van een Bobcat motor van 97 kW (130 pk). De loadsensingpomp levert 190 l/min. Dit vermogen wordt gedeeld bij gecombineerde bewegingen. Het maakt een hoog werktempo mogelijk en je kunt volgens de fabrikant ook met lage toerentallen werken, zodat de machine minder brandstof verbruikt. Giekdemping, een parkeerrem en een omkeerbare ventilator behoren tot de standaarduitrusting. Ook is er een automatische giekdemping. Bij rijsnelheden boven  5 km/h rijdt de verreiker daardoor soepeler.

Draaicirkel: 3,71 meter

De TL43.80HF heeft een laag ladingszwaartepunt, een lange wielbasis en een massief contragewicht. De machine is 2,30 breed als hij op 400/80-24 banden staat en nog geen vijf meter lang vanaf de voorkant van de vork tot de achterkant van de machine. De draaicirkel bedraagt 3,71 meter.

Gerelateerde artikelen