Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Zetor vernieuwt Crystal-serie

Zetor komt met twee nieuwe modellen die de huidige Crystal-serie moeten vervangen. Het betreft de Crystal 150 en de Crystal 170. Beide trekkers zijn uitgerust met een zes cilinder stage IV Deutz-motor met een inhoud van 6,1 liter.

Zetor komt met twee nieuwe modellen die de huidige Crystal-serie moeten vervangen. Het betreft de Crystal 150 en de Crystal 170.  Beide trekkers zijn uitgerust met een zes cilinder stage IV Deutz-motor met een inhoud van 6,1 liter.

De trekkers zijn voorzien van een Zetor ECO 40 versnellingsbak die Zetor al in de Forterra-serie gebruikt. De maximumsnelheid van  de trekkers bedraagt 40 km/h bij een motortoerental van 1.750 toeren per minuut. Nieuw is het multifunctionele controle paneel met elektrisch bediende hydraulische secties en Zetor vernieuwde ook het dashboard.

Landbouwbeurs

Meer gegevens geeft de Tsjechische trekkerfabrikant nog niet vrij. De nieuwe trekkers worden volgende week voorgesteld aan het publiek tijdens een landbouwbeurs in Tsjechië. Dan zal Zetor ook meer details bekend maken.

Gerelateerde artikelen