Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Spionage: Nieuwe cabine Case IH Magnum

Op internet gaat een foto rond waarop de nieuwe cabine van de Case IH Magnum-serie te zien is. De cabine gaat compleet op de schop en krijgt een nieuwe armleuning en monitor..

Op internet gaat een foto rond waarop de nieuwe cabine van de Case IH Magnum-serie te zien is. De cabine gaat compleet op de schop en krijgt een nieuwe armleuning en monitor.

De compleet vernieuwde armleuning krijgt een nieuwe multifunctionele rijhendel met meer knoppen en andere vorm dan de hendel die de fabrikant nu gebruikt. Het aantal knoppen verdubbelt net als het aantal functies dat de hendel kan bedienen.

Naast bediening van transmissie, hefinrichting en hydrauliek zijn er ook knoppen waarvoor de functies vrij zijn toe te wijzen. Met knoppen op de armleuning kan de chauffeur ook de nieuwe touchscreenmonitor bedienen.

De nieuwe Magnum wordt in februari in de Verenigde Staten geïntroduceerd, pas in het najaar volgt de introductie in Europa, meldt Case IH. De trekker is dit voorjaar dus nog niet te zien op de Sima in Parijs. Op termijn zal de cabine ook op de Optum, Puma en Maxxum verschijnen. Maar de trekkerfabrikant wil daar nog geen datum aan koppelen.

Bron: Arable Men